Bra grävhjälp i Tollarp

Hej på er och välkomna till bloggen! Vad roligt att ni ville komma in till bloggen även idag för att läsa det inlägg som jag har skrivit till er härifrån Tollarp. Min make sökte efter ett företag som skulle kunna hjälpa oss med våra olika projekt inom gräv i Tollarp. Vi har flera olika saker på gång i och runtomkring vår gård, och vi kom i kontakt med ett företag som heter Linderöds Gräv & Transport som hjälpte oss med detta. Nu har min man inte gjort annat än att prata om Linderöds Gräv & Transport de senaste dagarna. Det är nämligen så här, att det här företaget har gjort en riktigt stor skillnad för oss så jag förstår verkligen min käre makes glädje. Äntligen fick vi gräva upp och bereda här på baksidan av huset, där ska vi inom kort påbörja byggnaden av ett större förråd och där vi ska förvara våra jordbruksmaskiner bland annat och detta passar ju bra inför den stundande vintern. En bra vinterförvaring med andra ord. 

 

Min gubbe och jag skulle vilja rekommendera Linderöds Gräv & Transport till er som är i behov av hjälp med något inom gräv i Tollarp. De har verkligen gjort ett riktigt bra jobb här hemma och vi skulle aldrig ha klarat av detta själva. Det är väldigt bra att det här företaget finns med alla sina avancerade maskiner och med sin stora kompetens, och om du som läser känner att Linderöds Gräv & Transport skulle kunna vara någonting även för dig, ja då tycker jag att du ska börja med att gå in på deras hemsida för att få veta lite mer, eller så kan du ju också slå dem en signal. Nu ska jag strax skynda vidare till dagens uppgifter här på gården så jag tackar för nu.